Reviews


5 stars after 181 reviews
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur gewacht en de bestelling niet compleet. Eerst is de kip op en moet het 45 minuten in de oven en bij levering blijkt een mais te zijn vervangen door Churros. Het wad plots te druk zeggen ze. Maar ja, als vaste gast heb ik dat denk ik niet verdiend. Misschien volgonde keer een snellere alternatief aanbieden zou gewaardeerd worden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon prima kip! 9/16/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De piri piri was wel wat zoetig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was wederom perfect zoals gewoonlijk 9/3/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip was redelijk koud van binnen 9/1/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks op aan te merken alles was wederom perfect 7/29/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen en bezorgen helemaal prima, eten zelf was ok, niet top: slappe friet, kip piri piri zit zo lijkt het/ smaakt het chili saus doorheen. Da’s dan geen piri piri. Cole slaw waterig en niet zo knapperig als je m zou willen. Kan beter! 7/28/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Liever had ik een gewone gegrilde kip, zonder saus en biologisch! 7/12/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip was zalig. Perfect gegrild, zacht en sappig. Totaal verrast door de kwaliteit er van en een grote aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer smullen! De kip was finger linking good! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt superlekkere kip met fantastische 'McDo style' frietjes. En met heerlijke groentensalade. Snel bezorgd en fingerlicking good. Kortom wie heeft al die grote ketens nodig als je het gewoon dichtbij huis hebt. Vanaf nu staat Kip aan Huys in mijn top-3! Heerlijk!! 6/30/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere kip! 6/25/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip/paneer was veel te zout. Ze zouden meer andere kruiden kunnen gebruiken, maar vooral veel minder zout. Presentatie en bezorging zijn prima. 6/11/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. 6/10/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kip taai, te dikke laag paneermeel, friet slap, groenten teveel saus 5/28/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mag best wat pittig ofiets gekruid zijn, de kip in de zonder botten bak. Voor de rest, super! 5/24/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
top maar kan nog beter! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious as always, delivery was super fast this time, loved it! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rotisserie chicken was erg lekker, net zoals de vorige keer. Maar de helft van de friet was zo hard dat we die niet konden eten, en de chicken strips uit de bucket waren ook veel taaier dan de vorige keer. Dat de bestelde satesaus niet werd geleverd maakte het nog iets minder dan. 5/22/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ietsje te laat bezorgd maar niet bezwaarlijk. Zoals altijd van IJburg Eats, super lekker maar ietsje te zoute groente. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Freaking delicious! 5/15/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk malse kip, goede frites en alles royaal, warm en op tijd. Kon niet beter. 5/14/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip was top, maïskolven super! In 20 min geleverd. Website kiest steeds de verkeerde straat bij onze postcode, dus moet dat elke keer aanpassen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 5 kwartier op mijn bestelling moeten wachten, terwijl binnen 30 minuten werd aangegeven. 4/19/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Quick and tasty! 3/31/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geen opmerkingen alles was goed bedankt 3/31/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een echte aanrader. Wij hebben bij E-Flux ons personeel getrakteerd op kip en patat. Was een absoluut succes👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er zat twee uur tussen het moment van bestellen en de levering. Veel te lang! 3/12/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was heel vriendelijk. Side salad was wel een mini bakje, erg overpriced voor 4 euro terwijl er bijna niks in zit. Verder kip lekker als altijd 3/6/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De manier waarop je de gerechten in je winkelmandje stopt, vind ik niet zo handig 2/27/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt super lekker, op alle punten zeer tevreden ! 2/23/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
niks aan toe te voegen het was heerlijk net als altijd 2/20/2021
Heel erg bedankt!
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Tot gauw 2/17/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/16/2021
Hi Bas, zou je even een berichtje willen sturen naar 0202103623? We willen graag horen wat er volgende keer beter kan
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip en french fries waren verbrand, de drumsticks smaakten erg raar. Ik had kwaliteit verwacht maar heb zo goed als alles in de prullenbak moeten gooien. Heel erg jammer. 2/13/2021
Beste Xander, excuses voor deze vervelende ervaring. Zou je even een berichtje willen sturen naar 0202103623? We willen dit graag een keer herkansen!
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Kom heel gauw weer langs. 2/13/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geen klachten alles was wederom perfect 2/12/2021
Fijn om te horen, tot de volgende keer!
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
niks op aan te merken aan de bestelling alles was naar wens This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Ijburg Eats 5 stars after 181 reviews
Ijburg Eats