Reviews


5 stars after 97 reviews
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De manier waarop je de gerechten in je winkelmandje stopt, vind ik niet zo handig 2/27/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt super lekker, op alle punten zeer tevreden ! 2/23/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
niks aan toe te voegen het was heerlijk net als altijd 2/20/2021
Heel erg bedankt!
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Tot gauw 2/17/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/16/2021
Hi Bas, zou je even een berichtje willen sturen naar 0202103623? We willen graag horen wat er volgende keer beter kan
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip en french fries waren verbrand, de drumsticks smaakten erg raar. Ik had kwaliteit verwacht maar heb zo goed als alles in de prullenbak moeten gooien. Heel erg jammer. 2/13/2021
Beste Xander, excuses voor deze vervelende ervaring. Zou je even een berichtje willen sturen naar 0202103623? We willen dit graag een keer herkansen!
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Kom heel gauw weer langs. 2/13/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geen klachten alles was wederom perfect 2/12/2021
Fijn om te horen, tot de volgende keer!
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
niks op aan te merken aan de bestelling alles was naar wens This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker de kip van Kip aan Huys! 1/22/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Afhalen niet geheel duidelijk waar het is en ook niet geheel vlgs coronarichtlijn. Alles was heerlijk en vers. Supermalse kip, goed gekruid. Goede porties. Superlekkere sweetfries. 1/2/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg smakelijk, dank je wel! 1/1/2021
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Beste Willem, wat vervelend dat niet alles naar wens was. We horen graag van je wat er volgende keer beter kan, zou je een berichtje willen sturen naar 0202103623?
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks op aan te merken alles was goed en op tijd 12/24/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wij bestellen graag bij Kip aan Huys en vinden het erg lekker! Het is alleen erg jammer dat er altijd wel iets mis is met de bestelling. Verkeerde milkshake smaak, verkeerde sausjes, kip zonder bot bestellen en vervolgens vooral kip met bot ontvangen. Wij bellen dan niet altijd om de juiste bestelling te krijgen Dit omdat we het niet altijd heel erg vinden maar het is wel slordig, zeker omdat het eigenlijk nog nooit goed is gegaan bij ons. Op het moment dat we er wel over bellen wordt dit goed opgepakt. 12/14/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was niet echt warm. Friet zelfs lauw. 12/11/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, dank je wel 11/21/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrassend lekker en sappig kipje 11/20/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Chicken and fries was really bad, some of them were even burnt. Had to throw away the rest. Sauce was missing from the order as well. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer perfect zoals altijd 11/13/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 11/3/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker 10/22/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom lauw niet voor herhaling vatbaar 10/6/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip was niet helemaal gaar! 10/6/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijzonder lekkere kip, en sauzen. bedankt! 9/7/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er stond dat je twee sauzen kreeg en die zaten er niet in. Ook was de koolsla geen koolsla maar heel iets anders. 8/31/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wait almost an hour 8/15/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks op aan te merken alles was perfect zoals gewoonlijk! 8/7/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Half Rotisserie Chicken was not tasty and skin was not crispy. Cannot believe that it was marinated for 24 hours in 25 different spices & herbs as mentioned on the menu card. Only positive was that it was ready for pick up within 30 minutes. 7/21/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 7/17/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Great food! But every time you forget something! First a milkshake then a burger then a sauce then the fries!!!! 7/11/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We ordered the Rotisserie & Fried Chicken All In Menu. To clarify, it includes a half chicken, not a whole chicken, would be nice to mention on the site. It also included some tenders and wings. The coleslaw salad portion was bigger than expected. It should include 2 sauces. Unfortunately we only received 1 sauce (bbq) and no mayo. It's a bit disappointing there always is an issue with the delivery. Last time we didn't receive the cola Zero. And other times we didn't receive the prawn crackers from their Thai (KOH) restaurant. The quality and food is very tasty, just a shame this keeps happening. 7/6/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles was weer perfect 7/4/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Delicious food and loved the seasoning on the roast chicken. 2 stars for takeaway as timing was a bit long (almost 1 hour and we live in IJburg) and one item was forgotten from our order which seems to always happen when we order with this chain of restaurants. We received our drink 30 mins later after original delivery. Nice to be compensated but a shame it seems to happen too often 6/29/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De halve gegrilde kip was mals maar er zat helaas weinig smaak aan. Het vel van de kip was slap in plaats van knapperig, dus de kip was niet vers van de grill. De gegrilde groenten die ik had waren flauw en smakeloos. Er was één kruid aan toegevoegd dat nogal overheerste en er zaten ook een soort boontjes (peulvruchten) bij, waarom?? Positief: de frites waren erg lekker van smaak, wel slap, ik moest ze even oppiepen in de oven. De bezorging was supersnel! 6/27/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Ijburg Eats 5 stars after 97 reviews
Ijburg Eats